Zamieszczone przez Arti_r1
Zerwany śrubunek akumulatora
Zwiń
X
-
Idzie to kupić bo sam takie coś zrobiłem:P ale nie w sklepie tylko na szrocie gdzieś i to jak będziesz miał szczęście bo oni to z kablami miedzianymi wywalają na skup. Poszukaj - napewno znajdziesz... a jak nie to na allegro z podobnego silnika. Tylko patrz dobrze bo np mi dał gość z forda galaxy ten zacisk.. jest prawie identyczne ale jednak troche węższe.VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
Ja również urwałem tę śrubę. Zrobiłem inaczej, odciąłem, zeszlifowałem pozostałość śruby, nawierciłem otwór pod śrubę M6, w spodniej części wypiłowałem wcięcie aby się śruba nie obracał podczas dokręcania nakrętki i jest OK.// Podstawowa Diagnostyka VAG // Odczyt PIN Immo // OP-COM //
------------------------------------------------------
Komentarz
-
-
No kiedyś to w ojca Punciaku to robiłem.
Najważniejsze to lutownica gazowa lub do rynien.
Kwas lub dobry topnik i klemy najlepiej brązu :-)
Trzeba dobrze zabielić kabel bo to musi wytrzyma fest prąd.
Ogólnie do zrobienia ............ ale trzeba trochę grzać elementy i dobrze zabezpieczyć połączenie przed wilgocią np. termokurczem.
Myślę więc że w każdym aucie zasada ta sama.Była Octa 90 w dizlu teraz jest Rapid w benzynie KONICHIWA... !!!
Komentarz
-
-
Śrubka ma nr 6x0915138 jest dostępna na zamówienie w cenie 16zł + koszty wysyłkiZgrywanie wsadów z kości, programowanie BIOS, programowanie pamięci.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukas_jgŚrubka ma nr 6x0915138 jest dostępna na zamówienie w cenie 16zł + koszty wysyłkiVAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
Komentarz